Αρχική Επικοινωνία

210 7563727

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές

Παραγγελίες & Επιστροφές

  • Το  ηλεκτρονικό κατάστημα αφορά μόνον παραγγελίες εσωτερικού (Ελλάδα).
 
  • Οι παραγγελίες εκτελούνται με Τραπεζική Κατάθεση ή με χρέωση Πιστωτικής -Χρεωστικής Κάρτας.
 
 
Επιστροφές Προϊόντων
 
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 7 ημερών από την παραλαβή και αφού το έχετε γνωστοποιήσει με e-mail στο info@beautyhaul.gr. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχετε ανοίξει τη συσκευασία και πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφές επιβαρύνει τον πελάτη.
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.
 
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ  ΣΤΟ info@beautyhaul.gr ΤΗΝ ΙΔΙΑ Η' ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ.
 
Ο έλεγχος και η διαδικασία είναι απαραίτητη τυπική διαδικασία εξυπηρέτησή σας και για αποφυγή κακόβουλων πράξεων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Για την επιστροφή των προϊόντων, εκτός από την περίπτωση φθοράς κατά τη μεταφορά, επιβαρύνεστε το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, μέσα στο πρώτο 7ήμερο του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.
 
Ακύρωση Παραγγελίας
 
 Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρωθεί η παραγγελία μέσω e-mail στο info@beautyhaul.gr ή τηλεφωνικά.
 
 
Τα έξοδα επιστροφής χρημάτων ή και μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.